ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ Ο.Σ.Α.

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 15:06

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

    Ο Σύλλογός μας δίνοντας πάντοτε σημασία στην Προληπτική Οδοντιατρική έχει συστήσει ειδική Επιτροπή για την προώθηση της. Στα πλαίσια της δράσης της Επιτροπής αυτής πραγματοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια μεγάλος αριθμός σχετικών δραστηριοτήτων με την πολύτιμη βοήθεια Συναδέλφων  Εθελοντών.

    Η έντονη δραστηριοποίηση και η περαιτέρω οργάνωση με εποπτικό και έντυπο υλικό της επιτροπής κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, έχει προκαλέσει  αυξημένη ζήτηση από διάφορους φορείς και κυρίως σχολεία δημοτικής εκπαίδευσης με στόχο τη πραγματοποίηση διαφόρων εκδηλώσεων Αγωγής Στοματικής Υγείας. Για να γίνει αυτό δυνατόν είναι αναγκαία η αύξηση του αριθμού των εθελοντών-οδοντιάτρων, μελών του ΟΣΑ.

    Για το σκοπό αυτό, όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε σαν Εθελοντές στα προγράμματα Πρόληψης και Αγωγής Στοματικής Υγείας του ΟΣΑ την τριετία 2014-2017, παρακαλούμε να συμπληρώσετε, να υπογράψετε και να μας αποστείλετε τη σχετική αίτηση (πιέστε εδώ) με fax στο 210-3833788, με e-mail στο: osa@osanet.gr ή ταχυδρομικά μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, με στόχο τον σωστό προγραμματισμό της πρώτης συνάντησης  και ενημέρωσης των Εθελοντών μέσα στον Ιανουάριο.

     Για την άρτια διεκπεραίωση του συνόλου των δραστηριοτήτων της Επιτροπής Πρόληψης, οι Συνάδελφοι Εθελοντές πρέπει να συμμετέχουν σε αυτές, κάθε φορά που ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής τους καλεί. Ευνόητο είναι, ότι οι Εθελοντές συμμετέχουν κυρίως σε δραστηριότητες της περιοχής του χώρου εργασίας τους ή σε όμορες περιοχές.

    Σε περίπτωση που κάποιος από τους ήδη υπάρχοντες Εθελοντές αδυνατεί ή δεν επιθυμεί να συμμετέχει στις δραστηριότητες της Επιτροπής, παρακαλούμε να γνωστοποιείται στο Σύλλογο εγγράφως (ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά).

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ                                    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ


Συμπληρώστε τη σχετική αίτηση που αναφέρεται στο κείμενο: πιέστε εδώ.

Διαβάστηκε 2569 φορές