ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ Ο.Σ.Α. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΟΜΕΝΩΝ

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 14:23

Συνάδελφοι, σας παραθέτουμε το Πρακτικό της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής για τα τελικά αποτελέσματα των αρχαιρεσιών του Ο.Σ.Α. της 19ης και 20ης Μαρτίου 2017 και την ανακήρυξη των εκλεγομένων.

Πιέστε εδώ για να δείτε το Πρακτικό.


Ακολουθούν τα ποσοστά για κάθε παράταξη:

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ έλαβε για το Διοικητικό Συμβούλιο ποσοστό 55,8% και 7 έδρες.

Οι υπόλοιπες παρατάξεις έλαβαν:

ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ

ποσοστό 13,18%, έδρες 2

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

ποσοστό 10,86%, έδρες 1

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΦΩΝΗ

ποσοστό 6,29%, έδρες 1

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

ποσοστό 5,54% , έδρες 1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ

ποσοστό 5,09%, έδρες 1

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ

ποσοστό 3,22%, έδρες 0

 

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΔΑΚΟΑ κ. Αθανάσιος Υφαντής τόνισε «Με αίσθημα ευθύνης που πηγάζει από το αποτέλεσμα των εκλογών, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως , όλους τους Συναδέλφους που προσήλθαν παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες οι οποίες προέκυψαν τις ημέρες των αρχαιρεσιών και τίμησαν τους υποψηφίους όλων των παρατάξεων με την Ψήφο τους.

Θα συνεχίσουμε ενωμένοι και ανανεωμένοι την προσπάθεια μας για την υπεράσπιση και αναβάθμιση του ρόλου του Οδοντιάτρου και την περαιτέρω ανάδειξη της Οδοντιατρικής Επιστήμης»

Διαβάστηκε 4873 φορές