ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ P.O.S. (ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΡΤΩΝ)

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 14:44

Αγαπητοί συνάδελφοι,

   Μετά την επιβολή των κεφαλαιακών ελέγχων, δημιουργήθηκε η ανάγκη χρήσης καρτών (πιστωτικών και χρεωστικών), ως εναλλακτικός τρόπος είσπραξης-πληρωμής της αμοιβής μας.

   Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής ανέλαβε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει με τις 4 συστημικές τράπεζες (Eurobank, Εθνική, Πειραιώς, Alpha Bank), για να εξασφαλίσει στα Μέλη του όσο το δυνατόν καλύτερους όρους για την τοποθέτηση των τερματικών συσκευών που δέχονται τις κάρτες αυτές.

   Τις προτάσεις αυτές σας παρουσιάζουμε στον πίνακα που ακολουθεί, έτσι ώστε να μπορέσει ο κάθε συνάδελφος να επιλέξει την πρόταση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του.

Υπενθυμίζουμε ότι:

   Η τοποθέτηση του μηχανήματος δημιουργεί την υποχρέωση στον οδοντίατρο να δέχεται αμοιβή με κάρτα, εφόσον ζητηθεί από τον ασθενή.

   Κρίνεται αυτονόητο, ότι μετά τη συναλλαγή με χρήση κάρτας, θα πρέπει υποχρεωτικά να εκδοθεί η αντίστοιχη Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών.

Οι αρχικές προτάσεις των τραπεζών είναι εδώ.

Η τράπεζα Alpha-Bank στις 20/11/2015 κατέθεσε συμπληρωματική προσφορά την οποία και σας παραθέτουμε εδώ.

Η Ε.Ο.Ο. μας ενημέρωσε στις 29/12/2015 ότι η Εθνική Τράπεζα κατέθεσε και αυτή (έστω και εκπρόθεσμα) την προσφορά της. Διαβάστε την εδώ.

Οι τελικές προτάσεις (ύστερα από τις σχετικές τροποποιήσεις των τραπεζών Alpha και Εθνικής) είναι εδώ.

17/10/2017: Η Εθνική Τράπεζα μας κατέθεσε συμπλρωματική προσφορά... δείτε τη εδώ.

Είμαστε στην διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες.

Διαβάστηκε 12410 φορές