ΗΜΕΡΙΔΕΣ Ο.Σ.Α. 2017

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 00:00

Ο Ο.Σ.Α. διοργανώνει 7 επιστημονικές ημερίδες για το έτος 2017

Αξιότιμοι συνάδελφοι,
  Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής αναγνωρίζοντας την αξία της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, στηρίζει και συμμετέχει για ένατη χρονιά στο πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης το οποίο ξεκίνησε και επίσημα με το 36ο ΠΟΣ, διοργανώνοντας και το 2017, σειρά από μοριοδοτούμενες επιστημονικές ημερίδες.

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση και φέτος να σας προσκαλέσουμε σε επτά ημερίδες με ευρύ πεδίο θεμάτων, υψηλού επιστημονικού ενδιαφέροντος που έχει επιλέξει η Επιστημονική Επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη και τις προτάσεις των συναδέλφων μας.

  Η προσπάθεια αυτή του ΟΣΑ που αποτελεί πλέον θεσμό στα οδοντιατρικά δρώμενα είναι ανταπόδοση της ετήσιας εισφοράς του Συλλόγου, προς τα μέλη του και αναμένουμε την καθολική συμμετοχή και την στήριξη σας.

Αθανάσιος Υφαντής

Πρόεδρος ΟΣΑ


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ο.Σ.Α.

Ι. Τζούτζας (συντονιστής), Εμ. Βάρδας, Ν. Λυγιδάκης, Ν. Νικητάκης, Β. Πανής, Α. Κοσιώνη, Ο. Νικολάτου-Γαλίτη, Α. Μητσέα, Χ. Παξιμαδά, Ε. Πεπελάση, Μ. Γεωργοπούλου, Ν. Συκαράς, Σ. Σιλβέστρος, Δ. Καλύβας, Γ. Αγγελόπουλος.


Μπορείτε να δείτε εδώ: (όψη Α και όψη Β) το ειδικό έντυπο το οποίο αναφέρει πληροφορίες σχετικά με τις ημερίδες αυτές (θέμα - πρόγραμμα - ομιλητές κλπ).

Σημειώστε ότι μόλις ανοίξει το αρχείο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το εικονίδιο της μεγέθυνσης (+) ώστε να είναι δυνατή η ανάγνωση του.


 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, αποφάσισε τη μετάθεση της 6ης ημερίδας για το έτος 2017 με θέμα: «Τεκμηρίωση και εφαρμογή των βιοϋλικών στη Γενική Οδοντιατρική (βελτιώσεις, ενδείξεις, αντενδείξεις). Πολυμερή, κεραμικά, μέταλλα», η οποία είχε προγραμματισθεί για τις 21 Οκτωβρίου 2017, λόγω διεξαγωγής του 37ου Πανελληνίου Συνεδρίου στις 19 – 21 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 την ίδια ώρα και στον ίδιο προγραμματισμένο χώρο.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ Ο.Σ.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS (ΑΧΙΛΛΕΩΣ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ -ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ: ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ)

Πιέστε εδώ για να εμφανιστεί ο χάρτης της περιοχής.

 

Διαβάστηκε 16934 φορές