ΗΜΕΡΙΔΕΣ Ο.Σ.Α. 2017

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 00:00

Ο Ο.Σ.Α. διοργανώνει 7 επιστημονικές ημερίδες για το έτος 2017

Αξιότιμοι συνάδελφοι,
  Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής αναγνωρίζοντας την αξία της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, στηρίζει και συμμετέχει για ένατη χρονιά στο πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης το οποίο ξεκίνησε και επίσημα με το 36ο ΠΟΣ, διοργανώνοντας και το 2017, σειρά από μοριοδοτούμενες επιστημονικές ημερίδες.

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση και φέτος να σας προσκαλέσουμε σε επτά ημερίδες με ευρύ πεδίο θεμάτων, υψηλού επιστημονικού ενδιαφέροντος που έχει επιλέξει η Επιστημονική Επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη και τις προτάσεις των συναδέλφων μας.

  Η προσπάθεια αυτή του ΟΣΑ που αποτελεί πλέον θεσμό στα οδοντιατρικά δρώμενα είναι ανταπόδοση της ετήσιας εισφοράς του Συλλόγου, προς τα μέλη του και αναμένουμε την καθολική συμμετοχή και την στήριξη σας.

Αθανάσιος Υφαντής

Πρόεδρος ΟΣΑ


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ο.Σ.Α.

Ι. Τζούτζας (συντονιστής), Εμ. Βάρδας, Ν. Λυγιδάκης, Ν. Νικητάκης, Β. Πανής, Α. Κοσιώνη, Ο. Νικολάτου-Γαλίτη, Α. Μητσέα, Χ. Παξιμαδά, Ε. Πεπελάση, Μ. Γεωργοπούλου, Ν. Συκαράς, Σ. Σιλβέστρος, Δ. Καλύβας, Γ. Αγγελόπουλος.


Μπορείτε να δείτε εδώ: (όψη Α και όψη Β) το ειδικό έντυπο το οποίο αναφέρει πληροφορίες σχετικά με τις ημερίδες αυτές (θέμα - πρόγραμμα - ομιλητές κλπ).

Σημειώστε ότι μόλις ανοίξει το αρχείο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το εικονίδιο της μεγέθυνσης (+) ώστε να είναι δυνατή η ανάγνωση του.


 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ Ο.Σ.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS (ΑΧΙΛΛΕΩΣ & ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ -ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ: ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ)

Πιέστε εδώ για να εμφανιστεί ο χάρτης της περιοχής.

 

Διαβάστηκε 15711 φορές