ΗΜΕΡΙΔΕΣ Ο.Σ.Α. 2018

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 00:00

Ο Ο.Σ.Α. διοργανώνει 6 επιστημονικές ημερίδες για το έτος 2018

ΟΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ Ο.Σ.Α. ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

NOVOTEL - ATHENS. (ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΔΑ 4)

Αξιότιμοι συνάδελφοι,
  Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής αναγνωρίζοντας την αξία της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, στηρίζει και συμμετέχει για δέκατη χρονιά στο πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, διοργανώνοντας και το 2018, σειρά από μοριοδοτούμενες επιστημονικές ημερίδες.

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση και φέτος να σας προσκαλέσουμε σε έξι ημερίδες με ευρύ πεδίο θεμάτων, υψηλού επιστημονικού ενδιαφέροντος που έχει επιλέξει η Επιστημονική Επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη και τις προτάσεις των συναδέλφων μας.

  Η προσπάθεια αυτή του ΟΣΑ που αποτελεί πλέον θεσμό στα οδοντιατρικά δρώμενα είναι ανταπόδοση της ετήσιας εισφοράς του Συλλόγου, προς τα μέλη του και αναμένουμε την καθολική συμμετοχή και την στήριξη σας.

Αθανάσιος Υφαντής

Πρόεδρος ΟΣΑ


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ο.Σ.Α.

Τζούτζας Ιωάννης, Βάρδας Εμμανουήλ, Λυγιδάκης Νικόλαος, Νικητάκης Νικόλαος, Πανής Βασίλειος, Νικολάτου – Γαλίτη Ουρανία, Μητσέα Αναστασία, Πεπελάση Ευδοξία, Γεωργοπούλου Μαρία, Συκαρά Νικήτας, Σιλβέστρος Σπυρίδων, Καλύβας Δήμος, Αγγελόπουλος Γεράσιμος, Καρούσης Ιωάννης, Βαλαβάνης Κων/νος, Μελακόπουλός Ιωάννης, Παπαβασιλείου Γεώργιος, Αντωνιάδου Μαρία.


Μπορείτε να δείτε εδώ: όψη Α και όψη  Β) το ειδικό έντυπο το οποίο αναφέρει πληροφορίες σχετικά με τις ημερίδες αυτές (θέμα - πρόγραμμα - ομιλητές κλπ).

Σημειώστε ότι μόλις ανοίξει το αρχείο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το εικονίδιο της μεγέθυνσης (+) ώστε να είναι δυνατή η ανάγνωση του.


 ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ Ο.Σ.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018 ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NOVOTEL ATHENS - ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΔΑ 4.

δείτε εδώ τον χάρτη

 

Διαβάστηκε 20400 φορές