ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 13:28

  Μετά από πολλά αιτήματα συναδέλφων και στα πλαίσια του συνεχούς εκσυγχρονισμού της λειτουργίας του Συλλόγου μας, λόγω και των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας του SARS COV -2, προχωρήσαμε στην υλοποίηση της εφαρμογής για την ηλεκτρονική πληρωμή της εισφοράς μέσω του site μας.

  Ο κάθε συνάδελφος θα μπορεί πλέον να εγγραφεί στην πλατφόρμα της πληρωμής με τα ίδια στοιχεία που περιέχονται στην κάρτα του Συλλόγου και να δει αυτόματα όλες τις οφειλές ακόμη και των προηγουμένων ετών και του Συμβολαίου Αστικής Ευθύνης.

Επισημαίνουμε ότι η πληρωμή αφορά σε ολόκληρο το ποσό που αναφέρεται στην οθόνη και όχι σε μέρος αυτού.

  Για την διευκόλυνση των συναδέλφων έχει προβλεφθεί η πληρωμή να γίνεται μέσω οποιασδήποτε πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας , οιασδήποτε τράπεζας μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της Τράπεζας Eurobank.

  Προσοχή χρειάζεται και στην συμπλήρωση των στοιχείων κατά την εγγραφή που πρέπει να είναι ίδια με αυτά που αναγράφονται στην κάρτα του Συλλόγου. Επίσης για τον ορισμό του password τα στοιχεία πρέπει να είναι με λατινικούς χαρακτήρες.

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν, λειτουργεί αδιάλειπτα και με κάθε τρόπο εισάγει καινοτομίες που σκοπό έχουν την αποφόρτιση σας από θέματα που μπορεί να επιβαρύνουν την καθημερινότητα σας.

  Η συνεχής προσπάθεια εκσυγχρονισμού του Συλλόγου αποτελεί ένα ακόμη στοιχείο ανταποδοτικότητας της εισφοράς σας πέραν των επιμορφωτικών και συνδικαλιστικών δράσεων που δεν έχουν σταματήσει ακόμη και στη διάρκεια της πανδημίας.

  Ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής και εικόνες που θα σας βοηθήσουν με την εξοικείωση του συστήματος πληρωμής.

Δείτε εδώ.

Διαβάστηκε 3275 φορές